Vi tvättar, rengör och skyddar byggnader och utemiljöer. Hos Husrekond får du hjälp med rengöring och skydd av byggnader och utemiljöer. Med miljövänliga metoder tvättar vi bort påväxt och smuts samt förseglar för att effekten skall bestå. Vi har även produkter för skydd mot yttre påverkan från djur och mikroorganismer. Våra produkter Boka tvätt

Våra tvättprodukter

OxyTvätt är en serie av rengöringsmedel som används innan du lägger på ett skydd. Det är en serie med helt naturliga produkter som är biologiskt nedbrytbara. Vi vill undvika användning av sådant som förstör vår miljö! Med dessa produkter når vi fantastiska resultat.

Våra skyddsprodukter

BioVärna är en serie av skyddsprodukter som läggs på materialet som skall skyddas och med nanoteknik förseglar ytan. För att säkerställa att material som behandlas inte förstörs använder vi endast diffusionsöppna skydd. Det motverkar röta i organiskt material.

Skyddet läggs på en eller flera gånger, beroende på materialets uppsugningsförmåga. Med produkterna i BioVärna-serien kan du förvänta dig att effekterna av ditt arbete med tvätt består länge.

Tvätta och skydda

Två serier som jobbar ihop. Vårt system för rengöring och skydd, en full rekonditionering, består av två steg. I första steget används en rengörande produkt för att lösa upp och avlägsna smuts på ytan.

En lyckad rengöring låter skyddsprodukten, som läggs på när materialet är yttorrt binda till underlaget. När det torkat ordentligt har du ett starkt skydd mot att påväxt fastnar på ytan

Boka tvätt

Vi förstår att tiden ibland inte räcker till. Vi har ett samarbete med Wefix för rekond och tvätt med våra produkter. Valet av produkt görs baserat på vilket material som skall tvättas och anpassas för varje uppdrag. Vi utför arbetet med minsta möjliga klimatpåverkan.

För att boka en tvätt på enklaste sätt, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och bokar vi in ett lämpligt tillfälle att genomförauppdraget.

Miljövänligt preparat

Hos oss kan du förvänta dig att vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda och värna om vår jord.