Giftfri tvätt 

Vi tvättar helt utan gifter med extra syresatt superrent vatten med lite såpa i för att inte ställa till något på olika material ej heller påverka växter och djurliv.

Fönster och fasadtvätt (inkl. tvätt av hängrännor).         pris inkl. moms 36,25 kr kvadratmetern.

Det som tillkommer är en etableringsavgift som ej är berättigat till RUT/ROT.   Grön markering ger RUT och blå ROT.

 

Kiselbehandling !

Vi har utvecklat en egen serie med kiselbehandlingar där produkten till trä är en “dubbelsilikat” så man slipper köpa två olika produkter för att få ett fullgott skydd.

Vår kiselbehandling är helt diffusionsöppen för att materialet ska andas och därmed inte mögla eller ruttna, den ger heller inget “ludd”.

Vi har egen utveckling och produktion för att alltid ha kontroll på kvalitet och har möjlighet att med vår produkt/metodutvecklare ta fram produkter för att lösa era problem och komma med smarta lösningar med förpackning och applikation.

Boka tvätt

Vi förstår att tiden ibland inte räcker till och har idag ett eget serviceteam som utgår från Kungsbacka och i en radie av 60 km och tvättar med giftfria produkter och deklarerar gärna med SDB.
Valet av produkt görs baserat på vilket material som skall tvättas och anpassas för varje uppdrag.
Vår egen personal får utbildning och avtalsenlig lön så vi är säkert den “billigaste” aktören på marknaden eftersom vi hatar att göra om ett jobb.
För att boka en tvätt på enklaste sätt, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och bokar vi in ett lämpligt tillfälle att genomföra uppdraget.
Tvättsäsongen utomhus startar när det är över 5 plusgrader på dagarna och inte innan dess – bara för att klargöra.
Vi lämnar gärna offert men har också fast kvadratmeterpris upp till 14 meters höjd på fasader. Vi använder en skur/slipmaskin på träytor och högtryck på sten på fasader har vi en mild borste tillsammans med Oxytvätt.

Ett giftfritt preparat –  och rent resultat

Hos oss kan du förvänta dig att vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda och värna om vår planet.