Giftfri tvätt 

Taktvätt sker i flera steg beroende på vilket material och skicket.

På betongpannor :

Steg 1. Lägger vi på en rengörande ättika eller pelargonsåpa beroende på vilket skick taket har.  Detta får ligga i några månader  sedan kommer vi och tvättar med en släde eller högtryck.

Steg 2. Efter det torkat lägger vi på en silikatlösning för att förhindra “grussläpp” ner i hängrännorna.  Denna polymer är diffusionsöppen och låter taket andas men binder materialet och ligger i porerna så alger och mossa inte får “grepp” lika lätt.

Plåttak :

Här lägger vi på en väteperoxid lösning och redan samma dag spolar vi av taket med vattenborste. Ingen efterbehandling.

Papptak :

Papptak måste behandlas med försiktighet och vi lägger ut en pelargonsåpa som får verka några månader för att sedan försiktigt borstas rent och spolas av.  Efterbehandlingen med silikat om det inte varit mycket släpp av “pappgrus”, vilket kan göra att man måste lägga ut en ny massa och sprida ut nytt “pappgrus” innan silikatbehandling.

Dessa olika parametrar gör att vi inte kan ge ett officiellt pris utan det blir olika från fall till fall.

Vi lämnar gärna gratis offert

 

Vi har egen utveckling och produktion för att alltid ha kontroll på kvalitet och har möjlighet att med vår produkt/metodutvecklare ta fram produkter för att lösa era problem och komma med smarta lösningar med förpackning och applikation.

Boka tvätt

Vi förstår att tiden ibland inte räcker till och har idag ett eget serviceteam som utgår från Kungsbacka och i en radie av 60 km och tvättar med giftfria produkter och deklarerar gärna med SDB.
Valet av produkt görs baserat på vilket material som skall tvättas och anpassas för varje uppdrag.
Vår egen personal får utbildning och avtalsenlig lön så vi är säkert den “billigaste” aktören på marknaden eftersom vi hatar att göra om ett jobb.
För att boka en tvätt på enklaste sätt, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och bokar vi in ett lämpligt tillfälle att genomföra uppdraget.
Tvättsäsongen utomhus startar när det är över 5 plusgrader på dagarna och inte innan dess – bara för att klargöra.
Vi lämnar gärna offert men har också fast kvadratmeterpris upp till 14 meters höjd på fasader. Vi använder en skur/slipmaskin på träytor och högtryck på sten på fasader har vi en mild borste tillsammans med Oxytvätt.

Ett giftfritt preparat –  och rent resultat

Hos oss kan du förvänta dig att vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda och värna om vår planet.