Giftfri tvätt 

Vi har tre olika skur-metoder för rengöring.

  1. Rundskurning med borste – till slät yta.        pris inkl. moms 42 kr kvadratmetern.

  2. Rull skurning med borste till plattor .       pris inkl. moms 49 kr kvadratmetern.

  3. Högtryckstvätt        pris inkl. moms 59 kr kvadratmetern.

    Det som tillkommer är en etableringsavgift och material som ej är berättigat till RUT/ROT.   Grön markering ger RUT och blå ROT.

 

Kiselbehandling !

Vi har utvecklat en egen serie med kiselbehandlingar där vår försegling är helt diffusionsöppen och har en god inträngning för att inte orsaka halt golv när det blir blött.

Det är en dubbelblandning som är mycket starkare än “vanlig” kalisilikat och är hydrophilisk istället, därmed ligger den nere i porerna och förstärker så att det inte blir damm av slitytan.

Biovärna är helt inert och står emot salter och syror och kan appliceras med lågrycksspruta.

Vi har egen utveckling och produktion för att alltid ha kontroll på kvalitet och har möjlighet att med vår produkt/metodutvecklare ta fram produkter för att lösa era problem och komma med smarta lösningar med förpackning och applikation.

Boka tvätt

Vi förstår att tiden ibland inte räcker till och har idag ett eget serviceteam som utgår från Kungsbacka och i en radie av 60 km och tvättar med giftfria produkter och deklarerar gärna med SDB.
Valet av produkt görs baserat på vilket material som skall tvättas och anpassas för varje uppdrag.
Vår egen personal får utbildning och avtalsenlig lön så vi är säkert den “billigaste” aktören på marknaden eftersom vi hatar att göra om ett jobb.
För att boka en tvätt på enklaste sätt, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och bokar vi in ett lämpligt tillfälle att genomföra uppdraget.
Tvättsäsongen utomhus startar när det är över 5 plusgrader på dagarna och inte innan dess – bara för att klargöra.
Vi lämnar gärna offert men har också fast kvadratmeterpris upp till 14 meters höjd på fasader. Vi använder en skur/slipmaskin på träytor och högtryck på sten på fasader har vi en mild borste tillsammans med Oxytvätt.

Ett giftfritt preparat –  och rent resultat

Hos oss kan du förvänta dig att vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda och värna om vår planet.